Wengerovi sa nepáči Wilsherovo fajčenie

NETKY.SK • 4 Október 2013, 14:06 • 2 min
Wengerovi sa nepáči Wilsherovo fajčenie

LONDÝN - Tréner anglického futbalového Arsenalu Londýn Arséne Wenger nesúhlasí s fajčením svojho zverenca Jacka Wilshera a v najbližšom období o tom s ním bude diskutovať.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročného anglického reprezentanta odfotografovali vo štvrtok nadránom, ako fajčí cigaretu pred jedným z londýnskych nočných klubov. Pár hodín pred tým zdolali "The Gunners" v zápase Ligy majstrov SSC Neapol 2:0. "Neviem presne, čo sa v skutočnosti stalo, takže sa s ním budem musieť porozprávať. Sú tu dve veci - prvá, že keď je niekto futbalista, mal by ísť príkladom a takisto by nemal škodiť svojmu zdraviu. Keď už, tak nech to robí doma, aby to nikto nevidel. Ak sa takéto veci dejú na verejnosti, dotyčný si okrem zdravia ničí aj reputáciu," povedal Wenger.

Arsenal je s 15 bodmi v súčasnosti lídrom najvyššej anglickej súťaže Premier League, najbližšie sa predstaví v nedeľu na ihrisku West Bromwichu Albion. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona