Wengerov záujem o M'Vilu a Hoiletta narástol

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 15:52 • 2 min
Wengerov záujem o M'Vilu a Hoiletta narástol

Wengerov záujem o M'Vilu a Hoiletta narástol - Futbal LONDÝN - Arsene Wenger pokračuje v príprave na novú sezónu posilnením kádra, keď prejavil veľký záujem o Yanna M'Vilu a Juniora Hoiletta. Tréner Arsenalu prejavuje svoj záujem o záložníka Rennes, M'Vil

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsene Wenger pokračuje v príprave na novú sezónu posilnením kádra, keď prejavil veľký záujem o Yanna M'Vilu a Juniora Hoiletta.

Tréner Arsenalu prejavuje svoj záujem o záložníka Rennes, M'Vilu, približne 12 mesiacov a Gunners teraz začali rokovania s francúzskym klubom o prestupe £ 17miliónového hráča.
Arsenal priebežne sledoval aj ďalších hráčov pre prípad, že by ich pokus o získanie M'Vilu nebol úspešný. Medzi sledovanými hráčmi boli okrem iných aj Javi Martinez z Athletica Bilbao a stredopoliar Lucas Biglia z Anderlechtu.

Funkcionári Arsenalu však vyhlásili, že sú presvedčení o tom, že sa im pre nadchádzajúcu sezónu francúzskeho stredopoliara podarí získať. Samozrejme za predpokladu, že sa londýnsky klub kvalifikuje do Ligy majstrov.

Pokiaľ ide o Hoiletta, tak v tomto Wenger vidí samé pozitíva, nakoľko hráčovi na konci aktuálnej sezóny končí zmluva v Blackburne. O voľného hráča prejavili tiež veľký záujem Bayern Mníchov a Marseille.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies