Wengera čaká tisíci duel na lavičke Arsenalu: Stále sa učím

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 12:48 • 2 min
Wengera čaká tisíci duel na lavičke Arsenalu: Stále sa učím

LONDÝN - Trénera futbalistov Arsenalu Londýn Arséna Wengera čaká v sobotu okrúhly 1000. zápas na lavičke londýnskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Jubileum bude mať pikantnú príchuť, keďže ho dosiahne v súboji s mestským rivalom FC Chelsea, s ktorým "kanonieri" bojujú v tejto sezóne o titul v anglickej Premier League.
     

Hoci Wenger patrí k skúseným trénerom, podľa vlastých slov sa má stále čo učiť. "Učíte sa z každého zápasu. Viac sa naučíte z prehier ako víťazstiev. Je to preto, že idete do hlbších analýz, kladiete si viac otázok, pýtate sa viac hráčov," vyjadril sa pred sobotňajším duelom 64-ročný Francúz, ktorého citovala agentúra Reuters.
     

Wenger, ktorý predtým pôsobil vo Francúzsku a Japonsku, prišiel do londýnskeho klubu v septembri 1996 a hneď vo svojej prvej kompletnej sezóne u "gunners" získal s tímom double.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies