Wenger zatĺka dohodu s Parížom Saint Germain

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 15:55 • 2 min
Wenger zatĺka dohodu s Parížom Saint Germain

PARÍŽ - Vietor nefúka z Paríža - tréner futbalistov londýnskeho Arsenalu Arséne Wenger nebol nikdy tak blízko k odchodu z Emirates Stadium, ale nateraz poprel, že by bol už dohodnutý na dva roky so Saint Germain. Podľa Francúzovho vyjadrenia pre Beinsports sú tieto zvesti zavádzajúce.

slovakia

left justify in out

Wenger nedávno vyhlásil, že sa už rozhodol o svojej budúcnosti v klube, verejnosť mieni informovať v krátkom čase. "Už viem, čo bude v ďalšej sezóne. Čoskoro to budete vedieť aj vy," uviedol po sobotňajšej prehre s West Bromwichom Albion 1:3 Wenger, ktorý trénuje "kanonierov" už od roku 1996.

 

"Prehrávame zápas po zápase a sme teda v zlej situácii, v akej sme neboli za posledných dvadsať sezón. To je teraz oveľa dôležitejšie ako moja budúcnosť," povedal tiež Wenger. Rodák z francúzskeho Štrasburgu sa už v minulosti vyjadril, že o svojej budúcnosti sa rozhodne v marci alebo v apríli. Kontrakt 67-ročného kouča v Londýne uplynie po aktuálnej sezóne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies