Wenger: Z hľadiska kvality nepotrebujeme nových hráčov

NETKY.SK • 22 August 2013, 12:20 • 2 min
Wenger: Z hľadiska kvality nepotrebujeme nových hráčov

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu FC Arsenal Arséne Wenger uznal porážku v boji o získanie uruguajského útočníka Luisa Suáreza z konkurenčného FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Londýnsky klub adresoval na Anfield Road dve ponuky za 26-ročného autora 23 gólov v minulej ligovej sezóne, poslednú údajne v hodnote 40 000 001 libier, no Liverpoolčania odpovedali zamietavo. "Príchod Suáreza do Arsenalu je bez šance," cituje slová 63-ročného francúzskeho kormidelníka portál goal.com.

Arséna Wengera zasiahla počas uplynulých týždňov vlna kritiky, dôvodom sú z pohľadu fanúšikov slabé doterajšie výsledky aktivít na letnom prestupovom trhu. V 1. kole nového ročníka najvyššej anglickej súťaže Premier League prehral Arsenal s Aston Villou na domácej pôde 1:3, v stredu potešilo priaznivcov londýnskeho klubu víťazstvo 3:0 na pôde tureckého Fenerbahce Istanbul v rámci prvých zápasoch play-off Ligy majstrov. 

"Je to ako poker. Ľudia držia karty v rukách tak dlho, ako je len možné a sledujú, čo sa deje okolo nich. Rozhodnutia prichádzajú na konci," uviedol Wenger. "Najskôr sú všetci na dovolenkách a nikto nechce nič robiť. V mnohých kluboch sa vymenia tréneri. Tí musia najskôr spoznať svojich zverencov a až následne môžu robiť rozhodnutia," povedal kormidelník "kanonierov" a dodal: "Z hľadiska kvality nepotrebujeme nových hráčov. Pokiaľ ide o počet futbalistov, mali by sme realizovať nejaké príchody. Stratili sme Alexa Oxlada-Chamberlaina, Mikela Artetu a Abou Diabyho. Do konca obdobia transferov, čo je 2. septembra, zostáva dosť času. Pre mňa sa prestupový trh začína teraz. Počas týchto dvanástich dní budeme veľmi aktívni," uzavrel Wenger. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies