Wenger vylúčil, že by sa Henry do Arsenalu vrátil aj po tretí krát

NETKY.SK • 2 Január 2013, 13:20 • 2 min
Wenger vylúčil, že by sa Henry do Arsenalu vrátil aj po tretí krát

Wenger vylúčil, že by sa Henry do Arsenalu vrátil aj po tretí krát - Futbal LONDÝN - Arsene Wenger potvrdil, že rekordný kanonier Thierry Henry sa tento mesiac už nevráti na hosťovanie do Arsenalu. 35-ročný Henry strelil v drese Arsenalu 228 gólov v 337 z

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsene Wenger potvrdil, že rekordný kanonier Thierry Henry sa tento mesiac už nevráti na hosťovanie do Arsenalu.
35-ročný Henry strelil v drese Arsenalu 228 gólov v 337 zápasoch a momentálne oblieka dres amerického tímu New York Red Bulls.

Minulý rok v januári sa Henry vrátil na Emirates Stadium na krátkodobé hosťovanie a očakávalo sa, že tomu bude tak aj tento rok. Po mnohých špekuláciách však Wenger prezradil, že Henry sa už na sever Londýna nevráti.
"Myslím, že niekam odchádza," povedal tréner Arsenal po zápase v Southamptone. "Aj tak nie je pripravený, keďže sa len práve vrátil z dovolenky. V súčasnej dobe sa touto záležitosťou nezaoberáme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies