Wenger vylúčil druhý návrat Thierryho Henryho do Arsenalu

NETKY.SK • 25 November 2013, 16:58 • 2 min
Wenger vylúčil druhý návrat Thierryho Henryho do Arsenalu

LONDÝN - Francúzsky futbalový útočník a dlhoročný obávaný strelec londýnskeho FC Arsenal Thierry Henry neposilní svojho bývalého anglického zamestnávateľa. Túto možnosť vylúčil tréner "kanonierov" Arséne Wenger.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný útočník New York Red Bulls Henry momentálne trénuje spolu s iným bývalým hráčom Londýnčanov Robertom Pirésom s tímom Arsenalu, aby si zachovali kondičnú úroveň. "Thierry má od nás pozvanie trénovať kedykoľvek môže a chce," vyhlásil Wenger, podľa ktorého má prítomnosť Henryho a Pirésa pozitívny vplyv na mužstvo. "Keď trénujú s nami, je to trochu menej o súťaživosti, ale vždy, keď je priestor, pozývame ich zahrať si s nami. Obaja dokážu prijať tímového ducha. Nemajú v úmysle odovzdať niečo ostatným, chcú si len užívať tréning a udržať sa vo forme," povedal 64-ročný francúzsky kouč.

Thierry Henry je najlepším strelcom v histórii Arsenalu, na svojom konte má 228 gólov. V úvode roka 2012 odohral za "kanonierov" niekoľko zápasov v rámci dvojmesačného hosťovania. Na svoje konto si pripísal dva presné zásahy.

Arsenal vedie tabuľku Premier League so ziskom 28 bodov. O štyri body menej majú FC Liverpool a FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies