Arsenal vyhral cez víkend rekordný trinástykrát prestížny FA Cup

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 09:02 • 2 min
Arsenal vyhral cez víkend rekordný trinástykrát prestížny FA Cup

Londýn - Tréner Arsene Wenger predĺži zmluvu s anglickým futbalovým klubom Arsenal Londýn o ďalšie dva roky. Definitívu by malo v utorok večer dať zasadnutie vedenia klubu, Wenger ale už podľa britských médií informoval majiteľa klubu Stana Kroenkeho, že chce na svojom poste pokračovať.

slovakia

left justify in out

Arsenal vyhral cez víkend rekordný trinástykrát prestížny FA Cup, keď vo Wembley zdolal mestského rivala Chelsea 2:1. Arsenal je najčastejší držiteľ trofeje najstaršej futbalovej súťaže na svete, so súčasnými trinástimi primátmi sa odpútal od Manchestru United. To ešte viac upevnilo pozíciu Wengera, ktorý o podmienkach nového kontraktu vyjednával s funkcionármi údajne už v novembri minulého roka.

 

Wenger je koučom Arsenalu už od októbra 1996 a jeho zmluva mala vypršať po tejto sezóne, v ktorej sa londýnsky klub po piatom mieste v Premier League prvýkrát pod jeho vedením neprebojoval do Ligy majstrov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies