Wenger verí, že Sanchez s Özilom zostanú v Arsenale Londýn

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 13:21 • 2 min
Wenger verí, že Sanchez s Özilom zostanú v Arsenale Londýn

LONDÝN - Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arsene Wenger verí, že Alexis Sanchez s Mesutom Özilom zostanú na Emirates Stadium. Obaja majú platné zmluvy do roku 2018 a po skončení sezóny by mali rokovať s vedením klubu o ich predĺžení.

slovakia

left justify in out

"Osobne som presvedčený o tom, že obaja chcú aj naďalej pôsobiť v Arsenale a s vedením klubu nájdu spoločnú reč. Blíži sa vyvrcholenie sezóny, rokovania prídu na rad až po jej skončení," povedal Wenger, ktorého zverencov čaká v nedeľu v anglickej Premier League dôležitý duel proti Manchestru City.

 

O Sancheza sa údajne zaujíma londýnska Chelsea, ktorá suverénne vedie ligovú tabuľku. Čílsky reprezentant tento týždeň vyhlásil, že je v Londýne šťastný, no rád by pôsobil v klube s "víťaznou mentalitou." O Wengerovej budúcnosti v Arsenale sa podľa slov francúzskeho kouča zatiaľ nerozhodlo. "V hlave mám jasno, no zatiaľ vám nič neprezradím. Moje zanietenie pre Arsenal však zostane rovnaké bez ohľadu na to, či v ňom budem pôsobiť dva mesiace alebo ešte ďalšie dva roky," citovala slová Wengera agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies