Wenger tvrdí, že Arsenal zvládol ťažký test proti Evertonu

NETKY.SK • 24 August 2014, 15:05 • 2 min
Wenger tvrdí, že Arsenal zvládol ťažký test proti Evertonu

LIVERPOOL - Futbalisti Arsenalu Londýn vydreli remízu 2:2 v sobotňajšom dueli 2. kola Premier League 2014/2015.

slovakia

left justify in out

"The Gunners" zachránili od prehry góly Aarona Ramseyho z 83. min a Oliviera Girounda 40 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času. Everton pritom mal po prvom polčase dobré šance zopakovať aprílové víťazstvo 3:0 z uplynulej sezóny, keďže do listiny strelcov sa v úvodnej štyridsaťpäťminútovke zapísali Seamus Coleman a Steven Naismith. "Do 70 - 75 minúty sme predviedli perfektný výkon," povedal španielsky tréner liverpoolského klubu Roberto Martínez. Jeho zverenci mali na dosah druhé víťazstvo v tejto sezóne, no opäť sa museli uspokojiť s jedným bodom. Uplynulú sobotu viedli na ihrisku tímu Leicester City 1:0 aj 2:1, napokon uhrali rovnaký výsledok ako proti Arsenalu. "V šatni bolo cítiť frustráciu, pretože namiesto šiestich bodov máme po dvoch dueloch dva," doplnil Martínez.

 

"Proti Evertonu to bol pre nás veľký test, a po prvom polčase ešte náročnejšia skúška. Reagovali sme však dobre," povedal kouč Londýnčanov Arséne Wenger. Francúzsky tréner Arsenalu cez polčas vystriedal letnú posilu z FC Barcelona Alexisa Sáncheza, ktorého nahradil neskorší hrdina duelu Francúz Olivier Giroud. "Alexis sám vie, že jeho telo nebolo fyzicky najlepšie pripravené. Ale keď sa to zmení, jeho dôvera vo vlastné schopnosti sa vráti," dodal Wenger. 

Výsledok sobotňajšieho stretnutia 2. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League 2014/2015: 
Everton - Arsenal Londýn 2:2 (2:0) 
Góly: 19. Coleman, 45. Naismith - 83. Ramsey, 90. Giroud 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies