Wenger sa ospravedlnil Mourinhovi za incident

NETKY.SK • 15 Október 2014, 16:09 • 2 min
Wenger sa ospravedlnil Mourinhovi za incident

LONDÝN - Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arséne Wenger si po čase uvedomil, že to prehnal a ospravedlnil sa Josému Mourinhovi za ich vzájomný incident zo začiatku októbra. Kouč "kanonierov" nezvládol situáciu v prvom polčase šlágra 7. kola Premier League s Chelsea.

slovakia

left justify in out

Po tvrdom faule na Alexisa Sáncheza od Garyho Cahilla v 20. min vošiel do technickej zóny realizačného tímu súpera a sotil do kormidelníka mužstva zo Stamford Bridge.

 

"Tú historku až príliš nafúkli médiá. S odstupom času si však myslím, že som nemal reagovať takým spôsobom," uviedol 64-ročný kormidelník v televíznej šou Téléfoot. "Vždy ma mrzia všetky stopy násilia a ospravedlňujem sa za ne. Stalo sa to počas stretnutia, ktoré bol značne vyhrotené. V tej chvíli som to cítil tak, že ma Mourinho vyprovokoval," doplnil francúzsky kouč. 

 

Medzi oboma hlavnými trénermi sa už viackrát v minulosti zaiskrilo, boli to len slovné výmeny názorov. V predmetnom zápase vyhrala Chelsea doma nad Arsenalom 2:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona