Wenger sa obáva o Welbecka, v strehu aj Hodgson

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 11:09 • 2 min
Wenger sa obáva o Welbecka, v strehu aj Hodgson

MANCHESTER - Danny Welbeck nemal chýbať v kádri anglickej futbalovej reprezentácie pre majstrovstvá Európy vo Francúzsku, ale zranenie z nedeľňajšieho ligového zápasu s Manchestrom City môže útočníka Arsenalu Londýn vyradiť z nominácie.

slovakia

left justify in out

Odchovanec Manchestru United už v 23. minúte súboja s remízovým vyústením (2:2) na Etihad Stadium potreboval ošetrenie pravého kolena a hoci sa ešte pokúšal pokračovať v hre, miesto na ihrisku uvoľnil Jackovi Wilsherovi a zamieril do šatne. "Všetko nasvedčuje tomu, že ide o bočný meniskus. Nevyzerá to s ním dobre. Danny nepatrí k tým, čo len tak odídu z trávnika. Trochu sa obávam o jeho zdravie," povedal po stretnutí 37. kola najvyššej anglickej súťaže tréner hostí Arséne Wenger.

 

S Welbeckom sa počítalo v zostave trénera Roya Hodgsona pre kontinentálny šampionát ako s jedným z piatich útočníkov. O to viac, že je použiteľný aj v krídelnom priestore. Angličania sa vo Francúzsku predstavia v základnej B-skupine, jedným z ich súperov budú aj Slováci, vzájomný zápas je na programe 20. júna v Saint-Étienne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona