Wenger poprel tréningovú roztržku za účasti Sáncheza

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 16:27 • 2 min
Wenger poprel tréningovú roztržku za účasti Sáncheza

LONDÝN - Tréner futbalistov londýnskeho Arsenalu Arséne Wenger zatĺka údajnú roztržku na tréningu ako dôvod nezaradenia Alexisa Sáncheza do základnej jedenástky pre sobotňajší šláger 27. kola najvyššej anglickej súťaže na pôde FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Verziu s konfliktom medzi hráčmi "kanonierov" nepriamo podporil čilský krídelník, keď na instagrame zverejnil veľavravný odkaz: "Pravý bojovník se nebije pre nenávisť voči tým pred ním, ale pre lásku k tým, čo stoja za ním. Do toho, Gunners. Zlyháva iba ten, kto sa o nič nepokúsi."

Wenger poslal Sáncheza na Anfielde do hry až po polčasovej prestávke a Čiľan v 57. minúte vyslal do gólovej koncovky Dannyho Welbecka na 1:2, čím oživil nádeje "kanonierov" aspoň na zisk bodu. Domáci si napokon víťazstvo postrážili a v závere poistili, keď peknú rýchlu akciu na 3:1 zakončil Georginio Wijnaldum.

Francúzsky tréner síce poprel správy o nezrovnalostiach medzi hráčmi, ale záležitosť komentoval slovami: "Sánchez je zanietený hráč a niekedy to so svojím neprimeraným správaním preženie."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies