Wenger plánuje £ 55m ponuku pre nemecké hviezdy

NETKY.SK • 23 Február 2012, 22:32 • 2 min
Wenger plánuje £ 55m ponuku pre nemecké hviezdy

Wenger plánuje £ 55m ponuku pre nemecké hviezdy - Futbal LONDÝN – Dve nemecké hviezdy by mohli byť na ceste do Arsenalu už tento rok v lete. Podľa nemeckých novín Bild, sa tréner Arsenalu, Arsene Wenger, chystá predložiť ponuku  FC Kolínu na Lukasa Podols

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Dve nemecké hviezdy by mohli byť na ceste do Arsenalu už tento rok v lete.

Podľa nemeckých novín Bild, sa tréner Arsenalu, Arsene Wenger, chystá predložiť ponuku  FC Kolínu na Lukasa Podolskeho a Borussii Dortmund na záložníka Maria Gotzeho, v celkovej hodnote 55 miliónov libier.
Prehra v FA Cupe posledný víkend v Sunderlande znamená, že je takmer isté, že Gunners skončia bez trofeje už siedmu sezónu v rade a Wenger potrebuje zúfalo oživiť svoj tím.

26-ročný Podolski bol kľúčovým hráčom reprezentácie Nemecka v posledných ôsmich rokoch, zatiaľ čo 19-ročný Gotze je už v reprezentácii.

Wenger videl Gotzeho zblízka, keď Dortmund hral proti Arsenalu v Európskom pohári.
Wenger sa dostáva pod rastúci tlak od fanúšikov Arsenalu kvôli dlhému čakaniu na trofej.

Príchod nových hráčov však do veľkej miery bude závisieť od toho, či sa Arsenal kvalifikuje do Európskeho pohára. V súčasnej dobe sú na štvrtom mieste o skóre pred londýnskym rivalom Chelsea.

Arsenal v Premier League najbližšie nastúpi proti ďalšiemu londýnskemu klubu, Tottenhamu Hotspurs, už túto nedeľu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies