Wenger: O Vermaelena sa nezaujímajú len United

NETKY.SK • 7 August 2014, 17:58 • 2 min
Wenger: O Vermaelena sa nezaujímajú len United

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Arséne Wenger priznal, že Manchester United nie je jediným, ktorý prejavil interes o služby obrancu Thomasa Vermaelena.

slovakia

left justify in out

"Manchester sa nachádza v skupine tímov zaujímajúcich sa o nášho hráča," vyslovil sa francúzsky kouč a dodal, že belgického reprezentanta by prioritne pustil niekam do zahraničia. Rodáka z Kapellenu by rád videl vo svojom kádri FC Barcelona, ktorý podľa webu soccerway.com za neho ponúka 10 miliónov eur.

 

Dvadsaťosemročný stopér prišiel na Emirates Stadium o miesto v základnej zostave popri Perovi Mertesackerovi a Laurentovi Koscielnom. Wenger nebude brániť Vermaelenovi v odchode z klubu, ak sa tak rozhodne. Belgičan zavítal do Londýna v júli 2009 z Ajaxu Amsterdam a v ostatných dvoch sezónach mal problémy s formou a kondíciou. 

 

Manchester United sa toto leto už zbavil stredných obrancov Nemanju Vidiča a Ria Ferdinanda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies