Wenger nevylúčil Fergusonov návrat na trénerskú lavičku

NETKY.SK • 26 Október 2013, 09:25 • 2 min
Wenger nevylúčil Fergusonov návrat na trénerskú lavičku

LONDÝN - Kouč futbalistov Arsenalu Londýn Arsene Wenger nevylúčil návrat Alexa Fergusona na trénerskú lavičku. Škótsky kouč v máji ukončil úspešné pôsobenie v Manchestri United a odišiel do trénerského dôchodku.

slovakia

left justify in out

"O šesť mesiacov budeme múdrejší, no návrat Sira Alexa Fergusona  na trénerskú lavičku sa nedá úplne vylúčiť. Je ťažké 30 rokov trénovať a potom s tým úplne seknúť," citovala slová Wengera agentúra Reuters.

Ferguson začiatkom týždňa vydal svoju autobiografiu, v ktorej sa nachádza aj kapitola s názvom "Ako som súperil s Wengerom". "Obaja sme za tie roky zažili pri trénerskom remesle ťažké chvíle, no vo futbale nad tým príliš špekulovať nemôžete. Musíte to hodiť rýchlo za hlavu a sústrediť sa na ďalší zápas. Všetko nasvedčuje tomu, že Ferguson začal s prípravou knihy počas trénerskej kariéry. Po večeroch si doma pospomínal na jednotlivé veci a v duchu si hovoril: "Toto bude súčasťou mojej autobiografie," dodal Wenger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies