Wenger: Naďalej budeme aktívni na prestupovom trhu

NETKY.SK • 16 August 2013, 10:10 • 2 min
Wenger: Naďalej budeme aktívni na prestupovom trhu

LONDÝN - Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arséne Wenger tvrdí, že londýnsky klub bude aktívny na trhu s hráčmi až do ukončenia prestupového obdobia 2. septembra. Šesťdesiattriročný Francúz však nemôže poskytnúť žiadne záruky o tom, koľko nových futbalistov "The Gunners" získajú.

slovakia

left justify in out

"Sme v rovnakej situácii, ako je Manchester United či Chelsea, keď každý očakáva podpísanie nových hráčov. Veľa sa toho zatiaľ neudialo. Do konca prestupového obdobia zostáva osemnásť dní, čo je dostatočne dlhý čas. Nemôžem povedať počet nových hráčov, ale isté je, že až do konca budeme naďalej aktívni," uviedol Wenger. 

Štvrtý tím uplynulej sezóny Premier League v lete zatiaľ angažoval 20-ročného útočníka Yayu Sanoga, z Arsenalu do AS Rím putoval 26-ročný ofenzívny univerzál Gervinho. Zo zvučných mien sa v súvislosti s prestupom na Emirates Stadium skloňuje predovšetkým meno útočníka FC Liverpool Luisa Suréza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies