Wenger musí kúpiť veľké hviezdy! Tréner Allegri poukazuje na nedostatok vodcov v Arsenale

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 18:04 • 2 min
Wenger musí kúpiť veľké hviezdy! Tréner Allegri poukazuje na nedostatok vodcov v Arsenale

Wenger musí kúpiť veľké hviezdy! Tréner Allegri poukazuje na nedostatok vodcov v Arsenale - Futbal LONDÝN – Tréner AC Miláno, Massimiliano Allegri, odkázal trénerovi Arsene Wengerovi, nech zabudne na trofeje pre Arsenal, pokiaľ nekúpi veľké hviezdy.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner AC Miláno, Massimiliano Allegri, odkázal trénerovi Arsene Wengerovi, nech zabudne na trofeje pre Arsenal, pokiaľ nekúpi veľké hviezdy.

Allegri sa chystá ukončiť akékoľvek nádeje Arsenalu v Lige majstrov, keď taliansky gigant nastúpi na Emirates Stadium už tento týždeň, s pohodlným náskokom 4-0 z prvého zápasu osemfinále.
Wenger naposledy slávil úspech v roku 2005, keď vyhral FA Cup a Allegri povedal: "Pre mňa je nemožné vyhrať titul alebo Ligu majstrov bez veľkých hráčov. Nikdy to nedokážete bez veľkých hráčov. To platí aj pre Arsenal, Miláno alebo hocijaký iný veľký klub. "

Allegri vyhral titul Serie A v minulom roku, pre Miláno prvý od roku 2004, a aktuálne vedie tabuľku po sobotňajšej výhre 4-0 v Palerme.

Dodal: "Mám silný tím, ale mám troch veľkých hráčov, ktorí prinášajú skúsenosť, charakter, technické schopnosti a vodcovstvo. Potrebujete vodcov. Pre mňa sú v každom tíme dvaja vodcovia. Jeden technický a taktický vodca a jeden s charakterom. V Miláne je naším technickým vodcom Zlatan Ibrahimovič. Z hľadiska charakteru, až do minulého roka, to bol Rino Gattuso. Teraz je to Mark van Bommel alebo Thiago Silva."

Robin van Persie je hlavným hráčom Arsenalu, ale nad Holanďanovou budúcnosťou visia otázniky. Po hráčoch ako Cesc Fabregas a Samir Nasri, ktorí opustili klub, ostal sám.

Allegri povedal: "Nie je fér kritizovať Wengera a nie je to ani správne, pretože každý rok Arsenal predá jedného alebo dvoch veľkých hráčov a tímu sa stále darí hrať dobre a skončiť v prvej štvorke. Ale je tiež pravda, že ak chcú vyhrávať trofeje, tak si svojich najlepších hráčov musia udržať. A kúpiť ešte dvoch alebo troch veľkých hráčov. Ak by mi niekto povedal, že v lete budeme musieť predať Zlatana a Kevin Prince Boatenga, tak by som povedal nie, nie a nie... "



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies