Wenger chce zostať v Arsenale večne

NETKY.SK • 27 September 2013, 12:47 • 2 min
Wenger chce zostať v Arsenale večne

LONDÝN - Francúzsky tréner anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Arsene Wenger vyjadril túžbu zostať v klube "kanonierov" navždy. V piatok ho citovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Francúzovi vyprší zmluva na Emirates Stadium budúce leto. Po odchode Alexa Fergusona z Manchestru United je teraz práve on najdlhšie pôsobiacim koučom v Premier League v jednom klube, keď Arsenal vedie už 17 rokov.

"Bol by som šťastný, ak by som mohol zostať v Arsenale naveky, pretože to by ma urobili nesmrteľným," povedal 63-ročný kormidelník, o ktorého služby vyjadril minulú sezónu veľký záujem Paríž St. Germain. Majiteľ londýnskeho klubu Stan Kroenke ale nedávno vyhlásil, že chce, aby Wenger v klube opäť predĺžil zmluvu na dlhšie obdobie. Arsenal po piatich ligových kolách v tejto sezóne vedie tabuľku, na konte má rovnako ako druhý Tottenham 12 bodov. Najbližšie sa predstaví v lige na pôde Swansea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies