Wenger by chcel vystužiť ofenzívu Arsenalu ešte aspoň jedným hráčom

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 14:50 • 2 min
Wenger by chcel vystužiť ofenzívu Arsenalu ešte aspoň jedným hráčom

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn chce v letnom prestupovom období získať ešte jedného ofenzívne ladeného hráča. V piatok to počas prípravného turné v Amerike potvrdil tréner Arsene Wenger.

slovakia

left justify in out

Arsenal je na tohtoročnom letnom prestupovom trhu aktívny. Do mužstva dosiaľ pribudli tri nové tváre - Granit Xhaka, Tasumo Akano, Rob Holding - a v súčasnosti sa špekuluje aj o príchode nemeckého stopéra Shkodrana Mustafiho z FC Valencia. Napriek výraznej snahe, podporenej sumou 29,3 milióna libier, sa však "kanonierom" nepodarilo získať útočníka Alexandra Lacazettea z Lyonu. Hoci Wengerovi chýba v USA viacero ofenzívnych hráčov na čele so Santim Cazorlom, Mesutom Özilom či Olivierom Giroudom, útočnú silu ešte plánuje vystužiť.

 

"Nemám veľa skúsených ofenzívnych hráčov. Doma síce zostali niektorí lídri tímu, no na trhu sa poobzeráme po niekom, kto by nám pomohol tento problém vyriešiť," povedal Wenger po triumfe 2:1 nad tímom americkej MLS zo San Jose.

 

Celý zápas v novom drese odohral obranca Holding, ktorý prišiel do Arsenalu z Boltonu. "Na moje prekvapenie sa rýchlo adaptoval do tímu, dobre čítal hru a pochopil, čo od neho žiadam. Ukázal kvalitu, čo od hráčov v jeho veku nevidíte často," dodal Wenger podľa Sky Sports na adresu 20-ročníka mladíka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona