Wembley privíta 29. apríla súboj v boxe Joshuu s Kličkom

NETKY.SK • 7 December 2016, 17:49 • 2 min
Wembley privíta 29. apríla súboj v boxe Joshuu s Kličkom

LONDÝN - Súboj medzi britským profesionálnym boxerom Anthonym Joshuom a Ukrajincom Vladimirom Kličkom sa uskutoční 29. apríla v londýnskom Wembley.

slovakia

left justify in out

Podmienka je, aby Joshua v sobotu naplnil predpoklady, zdolal amerického vyzývateľa Erica Molinu a obhájil tak opasok organizácie IBF v superťažkej hmotnostnej kategórii.

 

Okrem IBF sa súboj s bývalým šampiónom Kličkom rozhodla zastrešiť aj verzia WBA, ktorej titul v najťažšej váhe je momentálne voľný. Zatiaľ jeho posledným držiteľom bol Tyson Fury, získal ho v novembri 2015 víťazstvom práve nad Kličkom. Ukrajinec odvtedy nebojoval.

 

Futbalový stánok Wembley neprivíta boxerský galavečer prvýkrát. V minulosti tam Carl Froch v britskom derby knokautoval Georgea Grovesa pred 80-tisícovou návštevou. Informáciu zverejnil server ESPN.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies