Wembley na prahu superzápasu, Froch rokuje s Golovkinom

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 14:28 • 2 min
Wembley na prahu superzápasu, Froch rokuje s Golovkinom

LONDÝN - Slávny londýnsky štadión Wembley nie je od 31. mája minulého kalendárneho roka známy len ako futbalové dejisko, domáci profesionálny boxer Carl Froch ho už raz vypredal a na sklonku kariéry má šancu zopakovať tento počin.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Brit tam v spomenutom termíne pred 80-tisícovou návštevou v ôsmom kole predviedol brutálny knokaut krajana Georga Grovesa. Server ESPN informoval, že zástupcovia bývalého štvornásobného majstra sveta superstrednej hmotnostnej kategórie začali rokovať s táborom Gennadija Golovkina. Ten by musel nabrať na hmotnosti, v súčasnosti je doslova postrachom strednej váhy, veď má na konte najvyššiu percentuálnu úspešnosť knokautov v tejto divízii.

 

Tento súboj by bol pre rodáka z Nottinghamu vysoko rizikový, no dramatické finále kariéry a finančná odmena sú príliš veľkým lákadlom. "Cobra" niekoľkokrát zopakoval, že do profiringu sa znovu postaví len v prípade skutočne napínavej konfrontácie, ktorou by rozhodne bolo meranie síl s Golovkinom. Zvíťazila by sila "kazašského hromu" alebo odolnosť Frocha? "Najprv by som si ho oťukal a potom ho zbil," vyhlásil Carl pre Daily Mail.

 

"Chcem, aby toho išiel, len ak bude naozaj motivovaný. Je to veľký risk. Na druhej strane, druhý raz zaplniť Wembley by bolo pozoruhodné. Golovkin je v súčasnosti najobávanejším bojovníkom na svete a Carl to nepotrebuje. Ale povedal, že by rád zistil, ako by si s ním poradil. Je to blázon," citoval portál ESPN Frochovho promotéra Eddieho Hearna zo spoločnosti Matchroom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies