Welbeck: Bolí ma, keď Manchester United prehráva

NETKY.SK • 9 Január 2014, 12:56 • 2 min
Welbeck: Bolí ma, keď Manchester United prehráva

MANCHESTER - Takéto zlé obdobie nemali futbalisti Manchestru United už viac ako desaťročie. "Červení diabli" majú momentálne na konte tri prehry po sebe, čo sa im naposledy stalo pred 13 rokmi.

slovakia

left justify in out

Najslávnejší anglický klub a úradujúci národný šampión v utorok nezvládol svoj prvý duel semifinále Ligového pohára, keď prehral na pôde Sunderlandu 1:2. Rovnaké výsledky sa zrodili aj v nedeľu v 3. kole FA Cupu so Swansea City a na Nový rok na ihrisku Tottenhamu.

"Neviem pochopiť jednu jedinú vec, prečo sa toto všetko deje. V minulej sezóne sme získali titul a vieme, že naša hra nie je momentálne na stálej úrovni. Je to pre nás nová skúsenosť, ale najpodstatnejšie je teraz to, aby sme sa sústredili vždy na nasledujúci zápas. Musíme si ujasniť niektoré veci, ale nemôžeme sa pozerať príliš dopredu," citoval portál Sky Sports útočníka Manchestru United Dannyho Welbecka. 

Hráčom z Old Traffordu možno neprospela zmena na trénerskom poste. Po skončení minulej sezóny odišiel po 26 rokoch legendárny Škót Alex Ferguson a jeho nástupcom sa stal krajan David Moyes z Evertonu. Manchester je po 20 kolách Premier League na neobvyklom siedmom mieste s 34 bodmi, na vedúci Arsenal Londýn má 12-bodové manko. 

"Diabli" v tomto ročníku už zrejme nedosiahnu na obhajobu titulu, ale reálne môžu pomýšľať na umiestnenie v prvej štvorke zaručujúce účasť v Lige majstrov. Na štvrtej pozícii je momentálne FC Liverpool s 39 bodmi. United najbližšie privítajú v sobotu Swansea City a budú sa chcieť revanšovať za pohárovú prehru. 

"Najdôležitejší je nasledujúci zápas. Musíme získať tri body. Byť hráčom a fanúšikom Manchestru mi dodáva vášeň a veľmi mi ubližuje, keď vidím mužstvo prehrávať. Rozumiem, prečo sú fanúšikovia rozhorčení. Momentálne sa nenachádzame v tabuľke do štvrtého miesta. Musíme nazad získať formu a jednoducho vyhrávať ďalšie zápasy. Tréner zostáva optimistický. Dáva hráčom pocítiť, že sa snaží robiť dobré veci a hráči tiež chcú víťaziť," dodal Welbeck. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies