Weissove ódy na jubilanta Karhana: "Na Slovensku je nedocenený"

NETKY.SK • 13 Október 2010, 07:21 • 2 min
Weissove ódy na jubilanta Karhana: "Na Slovensku je nedocenený"

Weissove ódy na jubilanta Karhana: "Na Slovensku je nedocenený"

slovakia

left justify in out

img

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss po remíze 1:1 s Írskom nešetril superlatívmi na adresu Miroslava Karhana, ktorý si v utorňajšom zápase kvalifikácie EURO 2012 pripísal svoj jubilejný 100. štart v najcennejšom drese.
Tridsaťštyriročný legionár v službách lídra nemeckej bundesligy 1. FSV Mainz bol jednoznačne mužom zápasu. Karhan v žilinskom meraní síl dominoval v defenzívnej činnosti, keď na strategickom poste štítového stredopoliara zozbieral množstvo lôpt a rozohrával ich smerom dopredu, ale mihol sa aj v útoku. V druhom polčase dokonca mohol okoreniť svoj veľký večer gólom, ktorý by mal trojbodový punc, ale jeho strela spoza šestnástky letela nad bránku Shaya Givena.
"Miro bol pre mňa najlepší hráč na ihrisku. Skrátka fantastický, vynikajúci Karhan. U nás doma nedocenený, ale pre mňa dnes nenahraditeľný. Odohral veľký zápas, ktorý bol jeho stý. Klobúk dolu pred ním. Ja sa skláňam pred jeho kariérou. Je to skvelý človek aj hráč," povedal Weiss na adresu svojho zverenca. Vek sa oklamať nedá, ale podľa slovenského kormidelníka môže byť Karhan platným členom tímu aj v budúcnosti: "Myslím si, že môže hrať ešte dva-tri roky na špičkovej úrovni. Je to hráč, ktorý miluje futbal a podriaďuje mu všetko," vyhlásil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies