Weissov prestup do Sevilly môže urýchliť Navas

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 16:00 • 2 min
Weissov prestup do Sevilly môže urýchliť Navas

SEVILLA - Španielsky futbalový reprezentant Jesús Navas z FC Sevilla by sa mal stať prvou posilou anglického Manchestru City v prípade, že sa jeho trénerom stane súčasný kormidelník Málagy Manuel Pellegrini. Informoval o tom portál talksport.co.uk s dôvetkom, že ako náhradu za kreatívneho krídelníka si Andalúzania vytypovali hráča podobného razenia - Slováka Vladimíra Weissa ml. z tímu Delfino Pescara.

slovakia

left justify in out

Tomu sa končí v Taliansku zmluva a po zostupe klubu do Serie B z mužstva odíde. Predstavitelia Sevilly už vraj kontaktovali zástupcov hráča.

Mimochodom, okrem Weissa juniora má FC Sevilla podľa goal.com záujem aj o 21-ročného srbského stredopoliara Nemanju Gudelja z holandského klubu NAC Breda.

Neznámou zostáva, či do Manchestru bude chcieť prestúpiť aj samotný Navas. Je totiž známe, že tento majster sveta aj Európy trpí chronickou túžbou po domove. To malo za následok, že hráč sa v minulosti len málokedy zúčastňoval na dlhodobejších akciách a dokonca spočiatku odmietal cestovať s tímom na predsezónne turné, ktoré sa konali ďalej od Sevilly.

Dvadsaťtriročný Bratislavčan Weiss prišiel do Pescary pred začiatkom tohto ročníka. Počas kariéry hral aj v ďalších popredných európskych kluboch. V roku 2006 odišiel z Interu Bratislava do akadémie Manchestru City. "The Citizens" ho postupne poslali na hosťovanie do Boltonu Wanderers, Glasgowa Rangers a Espanyolu Barcelona. V médiách sa už objavili špekulácie aj o jeho možnom pokračovaní v kariére na Apeninskom polostrove. Spomínal sa záujem AS Rím, AC Miláno i SSC Neapol, hoci jeho otec V. Weiss st. mu odporučil transfer do Ruska. V minulosti sa o technicky disponovaného krídelníka zaujímalo aj Dynamo Kyjev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies