Weissov Kajrat Almaty stále so solídnou šancou na titul

NETKY.SK • 27 Október 2014, 10:52 • 2 min
Weissov Kajrat Almaty stále so solídnou šancou na titul

ALMATY - Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss, obranca Ľubomír Michalík a útočník Miloš Lačný majú aj po tomto týždni solídnu šancu na zisk kazašského titulu za rok 2014 (hrá sa systémom jar - jeseň) s Kajratom Almaty.

slovakia

left justify in out

Ich klub v nedeľu zvíťazil v 6-člennej nadstavbe o titul doma nad tímom Ordabasy 2:0 (Michalík odohral celý duel, Lačný nefiguruje v zápise o stretnutí) a zaostáva za vedúcim mužstvom FC Astana o jediný bod. Pravda, líder absolvoval o stretnutie menej.

Tretie Aktobe je za Almaty o 7 bodov. Kajrat sa predstaví 1. novembra práve na pôde Aktobe a 9. novembra možno v súboji "o všetko" privíta Astanu. 

 

Kajrat vlani skončil na tretej priečke, predtým po opätovnom postupe z druhej najvyššej súťaže bol v sezónach 2010 - 2012 postupne desiaty, jedenásty a znova desiaty. V zbierke má tituly z rokov 1992 a 2004. Päťdesiatnik Weiss je na jeho lavičke od novembra 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies