Weiss v Slovane skončil: "Chcel som dať klubu viac"

NETKY.SK • 30 Júl 2012, 07:29 • 2 min
Weiss v Slovane skončil: "Chcel som dať klubu viac"

Weiss v Slovane skončil: "Chcel som dať klubu viac"

slovakia

left justify in out

img

 Tréner Vladimír Weiss skončil na lavičke futbalistov Slovana Bratislava. Svoju abdikáciu oznámil po nedeľňajšom corgoňligovom zápase s MŠK Žilina (1:1).
      "Za seba hovorím, že zápas so Žilinou bol mojim posledným na lavičke Slovana. Končím ako tréner. Chcel som dať Slovanu viac než aké sú výsledky. Mrzí ma to, stále som presvedčený, že mužstvo je dobré. Asi som chcel od hráčov viac než na čo majú, rovnako tak od klubu. Majiteľovi ďakujem za šancu, to je moje posledné slovo," uviedol na pozápasovej tlačovej konferencii Weiss, ktorý len pred dvoma týždňami podpísal so Slovanom novú ročnú zmluvu.
      Štyridsaťsedemročný kouč prevzal kormidlo "belasých" v auguste minulého roka po Karlovi Jarolímovi ešte ako tréner slovenskej reprezentácie. Slovan priviedol v sezóne 2010/11 k zisku double a v ďalšom ročníku mužstvo pod jeho vedením postúpilo do skupinovej fázy Európskej ligy (EL), no v domácej súťaži obsadilo až tretie miesto. V novej sezóne sa klub z Pasienkov rozlúčil s pohárovou Európou už v 2. predkole EL, keď Weissovi zverenci nestačili na maďarský FC Videoton Fehérvár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies