Weiss: Škoda prehry, ale máme to vo vlastných rukách

NETKY.SK • 28 November 2013, 13:20 • 2 min
Weiss: Škoda prehry, ale máme to vo vlastných rukách

PARÍŽ - Olympiakos Pireus prehral v stredajšom zápase 5. kola skupinovej fázy Ligy majstrov na ihrisku Paríža Saint-Germain 1:2 gólom Edinsona Cavaniho zo záverečnej minúty riadneho hracieho času.

slovakia

left justify in out

Domáci hrali oslabení o vylúčeného Marca Verrattiho, ktorého poslal hlavný arbiter krátko po zmene strán predčasne z ihriska za faul po druhej žltej karte. Grécky tím v početnej výhode vyrovnal zásluhou Kostasa Manolasa, ale neudržal cennú remízu na ihrisku vysoko favorizovaného francúzskeho majstra, ktorý ťahá šnúru 26 duelov bez prehry. Naposledy neuspeli Parížania 17. apríla, keď v rámci štvrťfinále Francúzskeho pohára zlyhali až v jedenástkovom rozstrele s hráčmi neskoršieho finalistu Evianu TG. V riadnom hracom čase prehral PSG v súťažnom súboji naposledy 2. marca 2013, čo znamená 35-zápasovú sériu.

Mužstvo z Parku princov sa stredajším víťazstvom kvalifikovalo do osemfinále Ligy šampiónov 2013/2014. Olympiakos zostal na druhom mieste, ale na chrbát mu dýcha tretia Benfica Lisabon, ktorá má na konte rovnako sedem bodov. "Sme trochu sklamaní, ale stále máme situáciu vo vlastných rukách. Ak vyhráme v záverečnom stretnutí doma s Anderlechtom Brusel, postúpime. V druhom polčase v Paríži to bolo z našej strany pomerne slušné najmä po červenej karte súpera. Zápas sme držali v rukách, podarilo sa nám vyrovnať a chceli sme dať ďalší gól. Keď hráte jedenásti proti desiatim, vždy sa snažíte pridať viac gólov. V závere sme však mali veľkú smolu. V poslednej minúte sme dostali gól. Musíme čo najskôr zabudnúť na toto stretnutie a sústrediť sa na záverečný duel s Anderlechtom. Urobíme maximum pre víťazstvo," cituje oficiálna internetová stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová slovenského krídelníka gréckeho šampióna Vladimíra Weissa, ktorý po zotavení zo svalového zranenia odohral v Paríži druhý polčas a dostal aj žltú kartu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona