Weiss si pre zlomeninu kosti v ruke nezahrá šesť týždňov: Som sklamaný

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 07:49 • 2 min
Weiss si pre zlomeninu kosti v ruke nezahrá šesť týždňov: Som sklamaný

DAUHA - Slovenský futbalový reprezentant v službách katarského klubu SC Lekhwiya Vladimír Weiss ml. si od futbalu oddýchne asi šesť týždňov. Dôvodom je zlomenina kosti v ľavej ruke, o ktorej informoval prostredníctvom sociálnych sietí.

slovakia

left justify in out

"Zlomenina v ľavej ruke. Stále tomu nemôžem uveriť, ale vrátim sa hneď ako to bude možné. Všetko čo sa deje má nejakú príčinu, dúfam...," napísal Weiss ml. najskôr na Twitteri. Informácie doplnil prostredníctvom facebookového konta: "Najťažšia časť sezóny začala. Bohužiaľ pre mňa nie veľmi dobre. Pri včerajšom večernom tréningu som si zlomil kostičku v ruke a momentálne ju mám zafixovanú dlahou."

 

Týždeň až dva nemôže robiť nič. "Následne začnem zľahka trénovať. Bez kontaktu by som mal byť asi 6 týždňov, čo by znamenalo, že nebudem môcť nastúpiť za repre. Ja však dúfam, že moja liečba bude bez problémov a ja budem v Španielsku trénerovi k dispozícii. Som z toho veľmi sklamaný. V príprave som sa cítil veľmi dobre a takáto vec ma zabrzdila. Určite však urobím všetko preto aby som sa na trávnik dostal čím skôr a pomohol chalanom či už v repre, tak aj v Lekhwii," uviedol Weiss ml.

 

Slovenská reprezentácia sa v kvalifikácii EURO 2016 predstaví najbližšie 5. septembra v Oviede proti úradujúcemu majstrovi kontinentu Španielsku. S istotou aj bez kapitána Martina Škrtela a stredopoliara Juraja Kucku, ktorí proti Macedóncom videli naposledy tretiu žltú kartu. O tri dni 8. septembra v Žiline Slováci privítajú v ďalšom súboji C-skupiny Ukrajinu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies