Weiss s Lekhwiyou už bez šance na postup v ázijskej LM

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 12:38 • 2 min
Weiss s Lekhwiyou už bez šance na postup v ázijskej LM

DAUHA - Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. so svojím zamestnávateľom - katarským klubom Lekhwiya SC nepostúpi do osemfinále ázijskej Ligy majstrov 2014 (hrá sa systémom jar - jeseň, pozn.).

slovakia

left justify in out

Rozhodli o tom utorkové zápasy 5. kola v C-skupine. Čerstvý katarský šampión prehral doma s Al-Ainom zo Spojených arabských emirátov 0:5 a saudskoarabský Al-Ittihad vyhral nad iránskym Tractorom Sazi 2:0. V osemfinále kontinentálneho pohára číslo jeden sa z "céčka" predstavia dva víťazné tímy z utorkových stretnutí. Vo zvyšných skupinách nie je rozhodnuté o postupujúcich ani tímoch, ktoré sa nekvalifikujú ďalej, s výnimkou eliminovaného čínskeho FC Kuej-čou Žen-che v "háčku".

 

Mužstvo z Dauhy Lekhwiya získalo v doterajších piatich dueloch štyri body za víťazstvo nad Al-Ittihadom a remízu s Tractorom. Katarský šampión po zisku národného titulu koncom marca prehral štyri súťažné zápasy po sebe. Dvadsaťštyriročný slovenský krídelník nenastúpil v utorňajšom súboji ázijskej pohárovej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies