Weiss prihral na gól Espaňolu, Malaga ale vyhrala 2:1

NETKY.SK • 31 Október 2011, 23:14 • 2 min
Weiss prihral na gól Espaňolu, Malaga ale vyhrala 2:1

Weiss prihral na gól Espaňolu, Malaga ale vyhrala 2:1

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. sa v nedeľňajšom zápase 11. kola španielskej futbalovej Primera division v drese Espaňolu Barcelona prezentoval prihrávkou na gól hostí na trávniku v Malage.
Weiss tesne pred prestávkou šikovným spôsobom poslal loptu Vazquezovi, ktorý vyrovnal na 1:1. Slovenský reprezentačný stredopoliar, ktorý ešte v 14. minúte uvidel aj žltú kartu, hral do striedania v 55. minúte, jeho spoluhráči ale nakoniec odchádzali z juhu Španielska bez bodového zisku, lebo domáci o svojom triumfe rozhodli v 73. po úspešnom pokutovom kope Apona.
V úvodnom nedeľnom dueli remizoval súper Slovana Bratislava v F-skupine Európskej ligy Athletic Bilbao na ihrisku Sportingu Gijón 1:1.
Neočakávaný líder tabuľky z Levante utrpel prvú prehru v sezóne a po výsledku 0:2 v Pamplone už stráca dva body na vedúci Real Madrid a jeden bod na obhajcov titulu z FC Barcelona. Domáca Osasuna pritom hrala od 59. minúty len v desiatich, keď po druhej žltej uvidel aj červenú kartu Cejudo.
Prvé víťazstvo v prebiehajúcej sezóne zaznamenali futbalisti Racingu Santander až v 11. kole, keď doma zdolali Betis Sevilla 1:0. Jediný gól zápasu dal minútu po svojom príchode na ihrisko Stuani z pokutového kopu. Betis prehral už šiesty duel za sebou.
Po piatich zápasoch bez víťazstva sa konečne plného bodového zisku v nedeľu dočkali hráči Atletica Madrid a poradili si s Realom Zaragoza 3:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies