Weiss premiérovo skóroval za katarskú Lekhwiyu

NETKY.SK • 4 Február 2014, 20:42 • 2 min
Weiss premiérovo skóroval za katarskú Lekhwiyu

DAUHA - Slovenský reprezentant Vladimír Weiss si otvoril strelecký účet v najvyššej katarskej futbalovej súťaži.

slovakia

left justify in out

V utorkovom zápase 20. ligového kola gólom pomohol k triumfu jeho tímu Lekhwiya SC nad Al-Gharafou 3:0. Dvadsaťštyriročný krídelník strelil v 81. minúte posledný gól domácich. Vďaka šiestemu víťazstvu v rade si Lekhwiya upevnila vedúce postavenie v súťaži, pred druhým tímom tabuľky Al Jaish má aktuálne náskok siedmich bodov. Pre Weissa to bolo druhé vystúpenie v drese Lekhwiye, v tom prvom 31. januára si pripísal po skvelej individuálnej akcii asistenciu.
     
Syn bývalého reprezentačného trénera prekvapil na konci januára odchodom z mužstva účastníka Ligy majstrov Olympiakos Pireus, s lídrom najvyššej katarskej súťaže podpísal viacročný kontrakt. Weiss, ktorý v kariére obliekal aj dresy Interu Bratislava, Manchestru City, Glasgow Rangers, RCD Espanyol a Delfino Pescara 1936, priznal, že za jeho odchodom z Grécka boli aj nezhody s trénerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies