Weiss ml. sa rozhorčene zastal Legie

NETKY.SK • 8 August 2014, 18:42 • 2 min
Weiss ml. sa rozhorčene zastal Legie

BRATISLAVA - Slovenského futbalového reprezentanta v službách katarského klubu Lekhwiya SC Vladimíra Weissa ml. rozhorčil postup Európskej futbalovej únie (UEFA) voči poľskej Legii Varšava, ktorú po 3. predkole pre neoprávnený štart Bartosza Bereszynského v odvete vylúčili z bojov o základnú fázu Ligy majstrov a ďalej išiel škótsky Celtic Glasgow, hoci v súčte výsledkov výrazne zaostal.

slovakia

left justify in out

"Neuveriteľné," uviedol prostredníctvom Twitteru Weiss junior, pričom v angličtine vložil medzi predponu a pokračovanie najznámejší vulgarizmus. Ten sa v príspevku vyskytol ešte raz. 

 

"Veď inkasovali nakladačku 1:6!!! Po takej by nikdy nemali dostať možnosť zahrať si v Lige majstrov. Trápne," skonštatoval 24-ročný krídelník, ktorý v minulosti pôsobil aj v Glasgowe Rangers. Weissov výlev už posunulo ďalej viac ako 6300 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies