Weiss ml. prestúpil do Espaňolu Barcelona

NETKY.SK • 30 August 2011, 13:30 • 2 min
Weiss ml. prestúpil do Espaňolu Barcelona

Weiss ml. prestúpil do Espaňolu Barcelona

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. bude do konca sezóny hosťovať v španielskom tíme Espaňol Barcelona. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.
      Ľahkonohý krídelník, ktorého si do tímu účastníka Primera division vybral tréner Mauricio Pochettino, v pondelok v Barcelone prešiel lekárskymi testami a prestupu už nič nebránilo.
      Weiss sa mal ešte v pondelok večer pripojiť k národnému tímu, ktorý sa v Senci pripravuje na kvalifikačné zápasy EURO 2012 s Írskom a s Arménskom. Espaňol ho oficiálne predstaví verejnosti na budúci týždeň.
      Dvadsaťjedenročný syn slovenského reprezentačného trénera po absolvovaní akadémie Manchestru City veľa priestoru v seniorskom drese "citizens" od kouča Roberta Manciniho nedostal. V minulom ročníku pôsobil na hosťovaní v Glasgowe Rangers, ale pre vysoké finančné požiadavky City k trvalému prestupu nedošlo. Nedávno sa špekulovalo o ukrajinskej možnosti s Dynamom Kyjev, ale aj z tejto alternatívy napokon zišlo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies