Weiss ml. do Dynama Kyjev neprestúpi, chce ho Wigan i Španieli

NETKY.SK • 25 August 2011, 13:19 • 2 min
Weiss ml. do Dynama Kyjev neprestúpi, chce ho Wigan i Španieli

Weiss ml. do Dynama Kyjev neprestúpi, chce ho Wigan i Španieli

slovakia

left justify in out

img

Prestup Valdimíra Weissa mladšieho do ukrajinského veľkoklubu Dynamo kyjev skompletizovaný nebude. Syn slovenského reprezentačného trénera bude v ďalšej fáze letného prestupového obdobia zvažovať ponuky španielskych a anglických klubov, najväčším záujemcom o jeho služby je účastník anglickej najvyššej Premiership Wigan Athletic.
      "Každopádne chcem Manchester City opustiť. Doriešenie mojej budúcnosti je otázkou niekoľkých hodín. Medzi najvážnejšími záujemcami sú Wigan a jeden španielsky klub," cituje Weissa ml. portál anglického denníka Daily Mail.
      Prestup rýchlonohého reprezentačného stredopoliara na Ukrajinu sa už bral v médiách takmer ako hotová vec, no po nezhodách na znení kontraktu a pretrvávajúcom záujme zo strany ostatných klubov nepokon z neho vzišlo.
      Weiss sa už dlhšie nedokázal presadiť vo hviezdami nabitom prvom tíme City a posledný čas strávil na hosťovaniach v Boltone Wanderers a Glasgowe Rangers.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies