Weiss bude možno trénovať poľského majstra Šlask Vroclav

NETKY.SK • 28 August 2012, 06:46 • 2 min
Weiss bude možno trénovať poľského majstra Šlask Vroclav

Weiss bude možno trénovať poľského majstra Šlask Vroclav - Futbal Bývalý kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss je podľa poľských médií vážnym kandidátom na post kormidelníka úradujúceho poľského majstra Šlask Vroclav, kde vládne n

slovakia

left justify in out

imgBývalý kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss je podľa poľských médií vážnym kandidátom na post kormidelníka úradujúceho poľského majstra Šlask Vroclav, kde vládne nespokojnosť s prácou Oresta Lenczyka.
      Záujem potvrdil aj samotný Weiss v rozhovore pre denník Przeglad Sportowy. "Volal mi niekto z Poľska a pýtal sa ma, či by som mal záujem tam ísť. Ale bol to asi iba nejaký agent, takže to nemôžem považovať za oficiálnu ponuku," citovalo Weissa poľské periodikum, podľa ktorého sa okrem Slováka spomína v súvislosti s trénerským postom v Šlasku aj bývalý reprezentant Piotr Nowak.
      Weiss na začiatku novej sezóny predčasne opustil kormidlo bratislavského Slovana už po 3. kole Corgoň ligy. "Teraz oddychujem a čakám na ponuky. Poviem len toľko, že obecne teraz nemôžem pracovať na Slovensku," povedal Weiss pre denník Przeglad Sportowy.
      Šlask vypadol z Ligy majstrov už v predkole po dvoch prehrách so švédskym Helsingborgom a neuspel ani v prvom dueli play off Európskej ligy s Hannoverom (3:5). V klube momentálne pôsobia aj slovenskí legionári brankár Marián Kelemen a Patrik Mráz.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies