Weidman sa zranil, takže sa hladá náhradník do zápasu proti Rockholdovi

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 13:17 • 2 min
Weidman sa zranil, takže sa hladá náhradník do zápasu proti Rockholdovi

LAS VEGAS - Správa, že sa Weidman zranil je už oficiálna. Podľa správ má vážne zranenie krku. Hneď ako ho stiahli z fight cardu tak sa ozvalo pár zápasníkov, ktorí by ho radi zaskočili. Jeden z najväčších favoritov by bol Ronaldo"Jacare"Souza, ale on hneď posvojom poslednom zápase hovoril o tom, že počas zápasu nebolo niečo v poriadku s jeho kolenom.

slovakia

left justify in out

Neskoršie lekárske vyšetrenia potvrdili zranenie menisku, takže je mimo. Ďalší v rade bol Bispin, ktorý vyhlásil, že aj napriek tomu že do zápasu je iba 14 dní nezaváha a hneď ide do toho. Okrem neho sa ohlásili ešte dvaja zápasníci, ktorí by radi bojovali v tomto zápase. Sú to Uriah Hall a Derek Brunson. No šanca je pre nich podľa štatistík dosť mizivá, nakoľko ani jednému z nich sa ešte nepodarilo poraziť nikoho z top 3 zo strednej váhy.

 

Po špekuláciach sa k celej situácií vyjadril Dana White prezident UFC. Namiesto Weidmana bude zaskakovať britský zápasník Michael Bisping, ktorý ťahá šnúru troch víťazných zápasov po sebe. V UFC je zápasníkom už deväť rokov, stále bol medzi najlepšími zápasníkmi ale ešte nikdy nebol tak blízko tomu aby získal vysnívaný opasok. White sa vyjadril aj k Jacaremu. Hovoril, že najadekvátnejšia náhrada by pre Rockholda bol Ronaldo"Jacare"Souza, ale bohužiaľ si zranil meniskus takže bude nejaký čas mimo. Ale Jacare už avizoval, že s víťazom Bisping vs Rockhold si rád zmeria sily hneď ako sa dá do poriadku.

 

Takže tento zápas sa zopakuje po dvoch rokoch, vtedy vyhral Rockhold v druhom kole na škrtenie zvané gilotína. Ide o veľa takže určite uvidíme prestížny duel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies