Weezer zverejnili skladbu The Last Days of Summer

NETKY.SK • 3 Január 2017, 11:47 • 2 min
Weezer zverejnili skladbu The Last Days of Summer

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Weezer zverejnila skladbu The Last Days of Summer. Pieseň bola doteraz dostupná len pre členov a členky oficiálneho fanklubu skupiny.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z obdobia nahrávania štvrtej eponymnej štúdiovky formácie s podtitulom The White Album, ktorá v základnej verzii vyšla vlani v apríli. Formácia ponúkla k nahrávke aj deluxe edíciu, ktorá sa dostala na trh 7. októbra. Rozšírená verzia albumu obsahuje aj bonusové skladby I Love The USA, Friend Of A Friend, Fake Smiles And Nervous Laughter a remix piesne Jacked Up, v ktorom hosťujú Nadežda Tolokonnikovová z Pussy Riot a Michael Fitzpatrick z Fitz and the Tantrums.

 

 

Kapela Weezer vznikla v roku 1992 v Los Angeles a v súčasnosti ju tvoria Rivers Cuomo, Patrick Wilson, Brian Bell a Scott Shriner. Debutovali o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou s podtitulom The Blue Album, po ktorej nasledovali nahrávky Pinkerton (1996), Weezer (The Green Album) (2001), Maladroit (2002), Make Believe (2005), Weezer (The Red Album) (2008), Raditude (2009), Hurley (2010), Everything Will Be Alright In The End (2014) a spomínaná Weezer (The White Album). Medzi ich najznámejšie skladby patria Buddy Holly, Undone - The Sweater Song, Say It Ain't So, Perfect Situation, Beverly Hills alebo Pork And Beans.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies