Webberova zle upevnená pneumatika zasiahla kameramana na VC Nemecka

NETKY.SK • 7 Júl 2013, 20:22 • 2 min
Webberova zle upevnená pneumatika zasiahla kameramana na VC Nemecka

Nürburgring: Kameraman Paul Allen vyviazol z incidentu na nedeľňajšej VC Nemecka F1 s dvomi zlomenými rebrami a ťažkým otrasom mozgu.

slovakia

left justify in out

Počas nedeľňajšej Veľkej ceny Nemecka F1 na okruhu Nürburgring zasiahla jedného z televíznych kameramanov uvoľnená pneumatika.

Incident sa udial pri prvej zastávke Marka Webbera v boxoch, keď mechanici Red Bullu nedostatočne upevnili pravú zadnú "gumu" na monoposte austrálskeho pilota. Pneumatika odletela a zrazila na zem jedného z kameramanov.

Kameraman Paul Allen vyviazol z incidentu na nedeľňajšej VC Nemecka F1 s dvomi zlomenými rebrami a ťažkým otrasom mozgu. "Kameramana previezli do medicínskeho centra na okruhu a následne vrtuľníkom do vojenskej nemocnice v Koblenzi. Celý čas nestratil vedomie a je na pozorovaní," citoval internetový portál auto-motor-und-sport.de vyhlásenie Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA).

"Mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Dúfam, že bude čoskoro na nohách," komentoval incident Webber.

FIA potrestala stajňu za chybu technikov pokutou vo výške 30.000 eur.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies