We Are Scientists vystúpia v Bratislave

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 12:11 • 2 min
We Are Scientists vystúpia v Bratislave

BRATISLAVA - Americká indierocková kapela We Are Scientists sa v rámci európskeho turné k novému albumu Helter Seltzer (2016) predstaví aj na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Dvojčlenná formácia zahrá v pondelok 25. júla v bratislavskom klube KC Dunaj. Informáciu dnes zverejnili prostredníctvom sociálnej siete Facebook zástupcovia usporiadateľskej agentúry ProMusic.sk. We Are Scientists deň pred koncertom v Bratislave vystúpia v Budapešti a o deň neskôr zas v Prahe. Okrem toho navštívia napríklad aj Paríž, Amsterdam, Berlín či Barcelonu.


Formácia We Are Scientists vznikla v roku 1999 v Kalifornii, momentálne však pôsobí v New Yorku. Jej súčasnú zostavu tvoria Keith Murray (spev, gitara, klávesy) a Chris Cain (basgitara, spev), pričom tretím pôvodným členom bol Scott Lamb. Okrem toho v kapele v minulosti pôsobili aj Michael Tapper a Andy Burrows. Debutový album With Love And Squalor vydali až v roku 2005, nasledovali štúdiovky Brain Thrust Mastery (2008), Barbara (2010), TV en Français (2014) a spomínaný Helter Seltzer. Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Crap Attack (2006) a šesť EP nahrávok.
Informácie pochádzajú z webstránok wearescientists.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies