FOTO Wayne Rooney ponúka na prenájom svoju luxusnú vilu na Barbadose

NETKY.SK • 31 Október 2015, 18:55 • 2 min
FOTO Wayne Rooney ponúka na prenájom svoju luxusnú vilu na Barbadose

WESTMORELAND – Chceli by ste stráviť týždeň v tropickom raji plnom luxusu? Keď máte 8.000 libier, tak si môžete rovno prenajať vilu futbalistu Wayna Rooneyho na Barbadose.

slovakia

left justify in out

Obrovská vila má päť priestranných spální, mediálnu miestnosť aj nádherný bazén. Bonusom je jej poloha, keďže vila leží v golfovom rezorte, takže si môžete spríjemniť chvíle aj športom.

Realitný maklér James Wyatt povedal: "Waynov dom je jedným z najlepších na Royal Westmoreland Estate. Tri kilometre štvorcové oddychu s prekrásnym golfovým ihriskom. Vila je len pár minút cesty od Royal Westmoreland Beach Clubu a od pláže Mullins, kde si obyvatelia nehnuteľnosti môžu oddýchnuť na plážových lehátkach so všetkými službami. Rooneyovci najradšej chodievali do hotela Sandy Lane, ktorý je vzdialený asi 10 minút cesty."

Pozrite si fotografie nádhernej nehnuteľnosti v galérii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies