Wayne Rooney konečne prehovoril o svojom vzťahu so Sirom Alexom Fergusonom

NETKY.SK • 8 September 2015, 19:12 • 2 min
Wayne Rooney konečne prehovoril o svojom vzťahu so Sirom Alexom Fergusonom

MANCHESTER – V roku 2013 to vyzeralo, že kapitán Manchestru United Wayne Rooney opustí Old Trafford, keď následne tréner Sir Alex Ferguson oznámil, že po 26 rokov odíde do dôchodku. Rooney napokon zostal.

slovakia

left justify in out

Vzťahy medzi legendárnym trénerom Manchestru United a Waynom Rooney ochladli potom, ako ho Ferguson presunul na iný post, aby pomohol vtedy čerstvej posile Robinovi van Persiemu v aklimatizácii.

Sir Alex Ferguson zverejnil ich roztržku pred jeho posledným zápasom pri kormidle a tvrdil, že Wayne Rooney požiadal klub o uvoľnenie, keď ho tréner nepostavil do zápasu s Realom Madrid.

Anglický denník Telegraph citoval 29-ročného Rooneyho, ktorý konečne prehovoril o svojom vzťahu s bývalým trénerom Červených diablov. Útočník opísal Sira Alexa Fergusona ako "najväčšieho trénera všetkých čias", ale pripustil, že mali medzi sebou aj nezhody.

 



"Stále vidím Sir Alexa na zápasoch a cestuje s nami aj na zápasy v európskych pohároch. Mali sme názorové rozdiely, to je však úplne normálne. Opýtajte sa Roya Hodgsona, aj on mal rozdielne názory od iných hráčov. Je to súčasť futbalu. Nie som jediný človek, ktorý mal iný názor ako Sir Alex Ferguson, avšak ja tu stále môžem sedieť a hovoriť, že bol jedným z najväčších trénerov všetkých čias. Neznamená to, že sa nemáme radi, mali sme len rozdielne názory. To je normálne."

Wayne Rooney vyrovnal gólový rekord Bobbyho Charltona, keď sa presadil v zápase Anglicka proti San Marinu, avšak v Premier League v tejto sezóne ešte neskóroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona