Wawrinkov zápas s Kyrgiosom pútal pozornosť, Vekičová hodila do arény uterák

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 17:26 • 2 min
Wawrinkov zápas s Kyrgiosom pútal pozornosť, Vekičová hodila do arény uterák

MADRID - Stredajší zápas švajčiarskeho tenistu Stana Wawrinku s Austrálčanom Nickom Kyrgiosom (6:7 /7/, 6:7 /2/) v 2. kole dvojhry na antuke v Madride pútal nadštandardnú pozornosť vzhľadom na vlaňajší augustový škandál z kanadského Montrealu.

slovakia

left justify in out

O to viac, že v hráčskej lóži prvého menovaného sedela chorvátska tenistka Donna Vekičová, ktorá sa minulý rok neohradila, že nebola objektom Kyrgiosovho verejného zhadzovačného vyhlásenia, keď sa takéto odhady napospol vyskytli aj v médiách.


"Je tu veľa mikrofónov, dávajte si teda, prosím, pozor na to, čo budete hovoriť," skonštatoval empajrový rozhodca Mohamed Lahyani, ktorý si - ako všetci - musel uvedomovať vtedajšiu Kyrgiosovu hlášku smerom k Švajčiarovi, že Wawrinkova priateľka sa vyspala s iným austrálskym tenistom Thanasim Kokkinakisom.


Napätie medzi Wawrinkom a Kyrgiosom sa medzičasom relatívne utíšilo napríklad počas ich spoločného pôsobenia v tíme Singapore Slammers v medzisezónnej ázijskej súťaži nadnárodných miešaných družstiev IPTL a teraz sa nový rozruch nekonal. Blick však referuje o inej neštandardnej situácii. Wawrinka bol nespokojný so žltými uterákmi a žiadal iné. Situáciu konzultoval na kraji dvorca a kamery napokon zachytili, ako mu práve Vekičová hodila zjavne väčšiu bielu osušku. Video sa objavilo na webe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies