Wawrinka venoval Djokovičovi miniatúru slávnych šortiek

NETKY.SK • 13 November 2015, 11:25 • 2 min
Wawrinka venoval Djokovičovi miniatúru slávnych šortiek

LONDÝN - Švajčiarsky tenista Stan Wawrinka nedá Srbovi Novakovi Djokovičovi pokoj. Nezbedne sa votrel do záberu, keď sa líder svetového rebríčka fotil s tímom vrátane slovenského trénerského konzultanta Mariána Vajdu na prahu koncoročného šampionátu ATP World Tour Finals.

slovakia

left justify in out

Najmä však rivalovi venoval miniatúrnu verziu slávnych "pyžamových" šortiek, v ktorých tento rok dobyl parížsky Roland Garros. Vo finále na antuke vo francúzskej metropole prekonal práve Djokoviča, zrušil mu tým sen o kariérnom Grand Slame. Srb prijal túto pripomienku so širokým úsmevom, Švajčiar ho zvečnil a zavesil na svoje twitterové konto.

 

"Nole teda konečne akceptoval, že sú to šortky prinášajúce šťastie!!" napísal Wawrinka a verejne sa poďakoval za spoločný skvelý tréning.

Karované červeno-biele šortky sa najprv objavili na stole počas tlačovej besedy po finále vo francúzskej metropole ("Páčia sa mi, ale zdá sa, že som v tom sám," žartoval vtedy Wawrinka), potom sa ocitli v miestnom tenisovom múzeu a neskôr sa stali hlavným motívom reklamy na automobil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies