Wawrinka už má miestenku na šampionát do Londýna

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:57 • 2 min
Wawrinka už má miestenku na šampionát do Londýna

LONDÝN - Švajčiarsky tenista Stan Wawrinka je po Srbovi Novakovi Djokovičovi a Britovi Andym Murraym tretím hráčom s istotou práva štartu vo dvojhre 13. - 20. novembra na koncoročnom výberovom šampionáte Barclays ATP World Tour Finals na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne pre osem najlepších singlistov sezóny i deblových párov.

slovakia

left justify in out

Prepočet priniesla oficiálna internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP). Tridsaťjedenročný tretí muž svetového rebríčka pre nasadzovanie Wawrinka v nedeľu zdolal Djokoviča vo finále US Open v New Yorku, získal svoju tretiu grandslamovú trofej vo dvojhre po Australian Open 2014 a Roland Garros 2015. Na tzv. Masters bude zverenec Magnusa Normana hrať štvrtý raz v rade, pri predchádzajúcich troch účastiach sa bez výnimky prebojoval do semifinále, ale nie ďalej. Vo štvorhre už sa kvalifikovali tandemy Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut (Fr.), Jamie Murray, Bruno Soares (V. Brit./Braz.), Bob Bryan, Mike Bryan (USA) a Feliciano López, Marc López (Šp.).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona