Wawrinka si ťapol s Kyrgiosom, hoci po váhaní a chabo

NETKY.SK • 21 December 2015, 12:35 • 2 min
Wawrinka si ťapol s Kyrgiosom, hoci po váhaní a chabo

SINGAPUR - Od augusta trvajúca tichá vojna medzi švajčiarskym údajným paroháčom Stanom Wawrinkom a bonzujúcim austrálskym tenistom Nickom Kyrgiosom je - aspoň sa zdá - vytesnenou minulosťou.

slovakia

left justify in out

Obaja sa ocitli v rámci medzisezónnej ázijskej súťaže nadnárodných miešaných družstiev IPTL v tíme Singapore Slammers a komunita napäto čakala, či nepríde nevraživá nadstavba k letnému vzájomnému incidentu z Kanady.

 


Keď sa Wawrinku v rámci video-konferencie s fanúšikmi "úplne nečakane" spýtali, aký je teraz jeho vzťah s Kyrgiosom, Švajčiar sa nadychoval k odpovedi a mimo záberu stojaci Austrálčan ho predbehol vyhlásením: "Vychádzame spolu skvele. Sme tu pokope a je to okej." Ozval sa všeobecný smiech, medzi dvojicou pritom ako mediátor stál brazílsky deblový špecialista Marcelo Melo. Na webe sa vyskytlo aj video - zdieľala ho napríklad stanica Fox Sports - so značne omeškaným a chabým tľapnutím zo strany Wawrinku, keď ho Kyrgios na kurte počas zápasu IPTL vyzval na tzv. hi5.

Kyrgios predtým podľa magazínu Tennis skonštatoval: "Je pochopiteľné, že odvtedy sme spolu nehovorili. Myslím si, že čo sa stalo, je minulosťou." Kyrgios v auguste počas vzájomného duelu v Montreale Wawrinkovi oznámil, že Švajčiarova partnerka sa vyspala s ďalším Austrálčanom Thanasim Kokkinakisom. Napospol panovala zhoda, že tým myslel chorvátsku tenistku Donnu Vekičovú. Kyrgios dostal pokutu od ATP za nešportové správanie a zneváženie dobrého mena odvetvia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies