Watzke kritizuje lídra z Lipska vraj mu ide mu len o propagáciu nápoja

NETKY.SK • 21 November 2016, 18:47 • 2 min
Watzke kritizuje lídra z Lipska vraj mu ide mu len o propagáciu nápoja

DORTMUND - Hans-Joachim Watzke nemá v obľube lídra nemeckej futbalovej Bundesligy RB Lipsko. Výkonný riaditeľ Borussie Dortmund sa opätovne "obul" do tímu nováčika, ktorý sa po minulom víkende prekvapujúco stal novým lídrom súťaže.

slovakia

left justify in out

"Nepotrebujeme takého lídra. Lipsku ide len o propagáciu svojho energetického nápoja, jeho účinkovanie v súťaži nemá nič spoločné s futbalom," povedal Watzke na margo klubu s krátkou, iba 7-ročnou históriou.

 

Jeho majiteľom je Dietrich Mateschitz, spoluzakladateľ spoločnosti Red Bull, ktorá má dominantné postavenie na trhu s energetickými nápojmi. Mateschitz vytiahol Lipsko z piatej ligy až do Bundesligy a aj medzi smotánkou pokračuje jeho spanilá jazda.

 

Opačný pohľad ako Watzke ponúkol tréner Dortmundu Thomas Tuchel. "Nejde o umelý klub, ktorý spľasne ako bublina. Pokojne sa mu môže podariť to, čo v minulej sezóne Leicesteru City v Premier League."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies