Watford zdolal Manchester United prvýkrát po 30 rokoch

NETKY.SK • 19 September 2016, 10:01 • 2 min
Watford zdolal Manchester United prvýkrát po 30 rokoch

MANCHESTER - Manchester United v nedeľu prekvapujúco prehral na ihrisku Watfordu 1:3 v nedeľňajšom stretnutí 5. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Domácim sa podarilo triumfovať nad svojím súperom prvýkrát po tridsiatich rokoch. Pre zverencov Josého Mourinha to bola tretia prehra za sebou, keď v ostatnom ligovom kole nestačili v mestskom derby na City (1:2) a vo štvrtok v Európskej lige na Feyenoord Rotterdam (0:1).


"Výsledok ovplyvnili tri faktory. Po prvé spravili sme množstvo individuálnych chýb, po druhé výkon rozhodcu a po tretie smola," cituje web BBC portugalského kouča. Ten napriek neúspechu vyzdvihol hru svojho mužstva v druhom dejstve. "Ak sa pozriete na naše zápasy, v druhom polčase sme boli vždy lepším tímom," vyhlásil Mourinho. Charizmatického kouča tiež potešil 18-ročný útočník Marcus Rashford - strelec jediného gólu "červených diablov", ktorý bol zároveň jubilejný 800. presný zásah United na ihriskách súperov. "Marcus hral s voľnosťou a vďaka tomu sme kontrolovali zápas. Nemali sme prehrať," uzavrel José Mourinho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies