Watford by rád získal Alberta Rusnáka ml.

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 14:43 • 2 min
Watford by rád získal Alberta Rusnáka ml.

WATFORD - V drese slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov sa v utorok v Myjave utešeným volejom podieľal na pokorení rovesníkov Turecka (5:0) v domácom stretnutí 8. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2017 tejto vekovej kategórie do Poľska a vzápätí sa na Britských ostrovoch objavila správa o záujme o jeho služby.

slovakia

left justify in out

Reč je o Albertovi Rusnákovi ml., ktorého by podľa denníka The Sun rád angažoval účastník anglickej Premier League FC Watford. Dvadsaťjedenročný krídelník, ktorý si od leta uplynulého roka oblieka dres holandského FC Groningen, v minulosti už na Ostrovoch pôsobil. V mládežníckych kategóriách hrával za Manchester City, ale v nabitom A-tíme mužov sa nepresadil, a tak časť kariéry strávil na hosťovaniach v nižších súťažiach v Anglicku Oldham Athletic, Birmingham City a potom medzi holandskou elitou v SC Cambuur. V hľadisku myjavského štadióna mali svojich skautov talianske kluby FC Bologna a Atalanta Bergamo, ale podľa The Sun sa do boja o "zázračné dieťa" prihlásil už aj Watford.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies