Washington vyradil obhajcov titulu z Bostonu, Chára je voľný pre MS

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 07:10 • 2 min
Washington vyradil obhajcov titulu z Bostonu, Chára je voľný pre MS

Washington vyradil obhajcov titulu z Bostonu, Chára je voľný pre MS - Hokej Hokejisti Bostonu Bruins minuloročný zisk Stnaleyho pohára neobhája. Stopku im v 1.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Bostonu Bruins minuloročný zisk Stnaleyho pohára neobhája. Stopku im v 1. kole play off zámorskej NHL vystavili v noci na štvrtok hráči Washingtonu Capitals, ktorí triumfovali v metropole štátu Massachusetts 2:1 po predĺžení a vyradili tak obhajcov titulu.
      Konečné rozhodnutie priniesla tretia minúta predĺženia, v ktorej Joel Ward zvládol na jednotku dorážku strely Mikea Knublea a poslal tak svoj tím do semifinále konferencie. 
      Bruins dopadli ako Blackhawks v minulej sezóne, keď aj tí vypadli ako držitelia Stanleyho pohára ihneď v prvej konfrontácii play off. Posledným tímom, ktorý dokázal dvíhať dva roky po sebe nad hlavu trofej, boli hokejisti Detroitu Red Wings. Tí vyhrali vyraďovacie boje v roku 1997 i 1998. 
      Zdeno Chára odohral v drese zdolaných viac než 27 minút a pripísal si na konto posledné tri "zámorské" strely v tomto ročníku. Obranca si ešte môže predĺžiť sezónu účasťou na MS vo Fínsku a Švédsku, tréner reprezentácie Vladimír Vůjtek ho zrejme bude kontaktovať v priebehu najbližších hodín.   
      
       
      1. kolo play off:
      Východná konferencia:
      Boston - Washington 1:2 pp
      /konečný stav série: 3:4, ďalej postúpil Washington/ .

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona